IMG_0289

Følg min 850 km lange vandring på video !
(The videos in this post are in Danish only, so sorry guys !)

I 2011 gik jeg “Camino De Santiago” – en ca. 850 km lang vandring fra Frankrig og så tværs henover Nordspanien hvor endestationen er Santiago De Compostella. Det tog mig 26 dage nonstop og vel nok noget af det mest fantastiske jeg har foretaget mig – faktisk vil jeg sige at alle skulle gå denne tur før de skal fra denne jord.

Jeg har valgt at uploade min video dagbog så i kan få oplevelsen med – jeg uploader en daglig video den næste måneds tid så kom tilbage dagligt.

Til dem som vil vide meget mere om min Camino Vandring og motivationen bag ,vil jeg anbefale at man bestiller min bog som bliver udgivet den 10. sep. 2012 – Den kan forudbestilles på de fleste bog sites eller her:

Min bog

Anyways…. enjoy og følg med hver dag….

Video Dagbog dag 1
Comments(3)

 1. Pingback: BlogNielsen.dk » Blog Arkiv Flybilletter til Biarritz bestilt - El Camino de Santiago

 2. 13-01-2018

  I have noticed you don’t monetize your site, don’t waste your traffic,
  you can earn additional bucks every month because you’ve got high quality content.
  If you want to know how to make extra bucks, search for: Mertiso’s tips
  best adsense alternative

  07-02-2018

  I have checked your page and i’ve found some duplicate content, that’s why you don’t rank high in google,
  but there is a tool that can help you to create 100%
  unique articles, search for; Boorfe’s tips unlimited content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *